Προϊόντα: 583
Κατηγορίες: 110
Επισκέπτες Online: 10

Η Εταιρεία

Η ΤΥΠΟΚΑΡΤ Ε.Π.Ε αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Ιωάννη Τριανταφυλλίδη, που ιδρύθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη ,με αντικείμενο δραστηριότητας την μεταξοτυπία,τα διαφημιστικά δώρα  και τις εκτυπώσεις γενικότερα.

Ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης πολύ σύντομα άρχισε να διευρύνεται. Ακολούθησε το 1982 η είσοδος της επιχείρησης στον μεταποιητικό τομέα κατασκευάζοντας τα πρώτα καλούπια προϊόντων, τα οποία παρήγαγε σε εγκαταστάσεις τρίτων. Το 1987 η επιχείρηση απέκτησε ιδιόκτητες μηχανές injection και η παραγωγή των διαφημιστικών  προϊόντων γίνεται εξ΄ ολοκλήρου από την ίδια. Σήμερα ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρίας μας αποτελείται από σύγχρονες και νέας τεχνολογίας injection μηχανές. Παράλληλα, αύξησε τις εισαγωγικές της δραστηριότητες στο διαφημιστικό δώρο και επεκτάθηκε στην εμπορία μηχανημάτων μεταξοτυπίας, ταμπονομηχανών, αναλωσίμων και λοιπών περιφερειακών μηχανημάτων.
Την πρόοδο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων ακολούθησε και η νομική της μορφή, η οποία 6/7/1989 μετατράπηκε από ατομική επιχείρηση σε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) με κύριο μέτοχο τον Ιωάννη Τριανταφυλλίδη.Η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας έφερε ως φυσικό αποτέλεσμα την μετεγκατάσταση της ΤΥΠΟΚΑΡΤ Ε.Π.Ε. το 1997 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 6.000 τ.μ. (2.500 τ.μ. εργοστάσιο) στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, η ΤΥΠΟΚΑΡΤ ΕΠ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μηχανημάτων μεταξοτυπίας και ταμπονομηχανών WINON , οικολογικών χρωμάτων Ιταλίας (μη τοξικά) του οίκου QUASAR, Γαλλικών emulsion και λοιπών καθαριστικών βοηθημάτων του οίκου PRODECRAN στην Ελλάδα.

Η ποικίλη γκάμα διαφημιστικών προϊόντων που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε επίσης κεντητικές μηχανές, σμαλτιέρες, σμάλτο, φούρνους, φωτομεταφορεία , φουρνάκια για ρούχα, στεγνωτήρια, πρέσες θερμομεταφοράς για μπλούζες- καπέλα κούπες πιάτα - πρέσες για κονκάρδες, τελάρα, σπάτουλες, σιλικονούχα χαρτιά για κεραμικά- πλαστικά μπλούζες, κ.τ.λ.. Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην οργάνωση εργαστηρίων μεταξοτυπίας ενώ ταυτόχρονα παρέχει τεχνική υποστήριξη, επαγγελματικές συμβουλές και αξιόπιστο service.

Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η ΤΥΠΟΚΑΡΤ Ε.Π.Ε. συνεχίζει την πορεία της προσφέροντας αυτή τη στιγμή πάνω από 90 προϊόντα παραγωγής της και περισσότερα από 400 είδη εισαγωγής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ΤΥΠΟΚΑΡΤ Ε.Π.Ε. σας καλωσορίζει στη νέα Collection . Ευελπιστούμε και τη φετινή σαιζόν να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το δικό μας όραμα είναι η δική σας επιτυχία.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΠΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Θ. 21 - ΤΚ 570 13 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ. 2310 683 387 (3 Γραμμές) - FAX 2310 699 803
Copyright © 2011 -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr